Туризм и спорт в Беларуси. Свободный сайт для планирования событий спортивной и туристической тематики. Здесь те, кто гоняет во всю мощь.
На смартфоне камера - это тоже отдельное приложение, которое, запускать не рекомендуется.
То есть нужно иметь один смартфон для QR а второй или фотоаппарат - для фоток?Тест показал что если в процессе работы iO сфоткать - то запись не сбивается. Но что будет в полевых условиях - будем смотреть по обстоятельствам :)
Лепш за ўсё я думаю для фота мець дадатковую прыладу якую, тэлефон ці фоцік. Наконт таго, сбіваецца запіс ці не, магчыма гэта залежыць ад наладак і версіі аперацыйнай сістэмы. Лепш з аўсё пратэсціраваць дома розныя варыянты. Яшчэ раз нагадваю што мерапрыемства эксперыментальнае, так што магчымы недарэчнасці рознага кшталту.
Огласите место БЛ пожалуйста
Залежыць ад колькасці заяўленых удзельнікаў. Хутка інфармацыя па мерапрыемству будзе ўдакладнена.
Уже пора бы, вчера регистрация закончилась, список участников определен.
Усіх з надыходзячымі святамі!
Прапаную Вашай увазе актуальную інфармацыю па мерапрыемству: https://docs.google.com/document/d/10_atZ9dUlfrIxguOvwyFn8DovYmWlphGQQk7D0GLCMQ/edit?usp=sharing
Таксама ёсць канчатковы спіс заяўленых: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XOr9Akxsl2ljDxJ9dsWWbP3dxbJzDeMIb6YUQEgmF10/edit?usp=sharing
Усе рыхтуем добры настрой. Да сустрэчы!
А можно еще в последний вагон? Лишних карт не печатали?
Ищется напарник уже в зарегистрированную команду. Не мне, другу.
А можно еще в последний вагон? Лишних карт не печатали?
Прабачце, нажаль магчымасці больш няма.
Ааааа! Срочно ищу напарника!
Мой заболел.
Увага, важная інфармацыя!
Бярыце калі ласка з сабой глыбокі посуд для гарачай ежы і кубачкі для гарбаты!!!
Благодарю за организацию!Кто делал борщ, тот Бог!
Про "агароджу": у Тарасово забрели на закрытую территорию и упёрлись в закрытые ворота, подошли 2 собаки и сторож - не хотели выпускать |-))
Вялікі дзякуй за мерапрыемства!!!
Нарэшце мінскія арыентыроўшчыкі зладзілі гонку працягам 6 гадзін і без матлянняў па адным і тым жа месцы.
Тое што трэба! Давайце яшчэ!
Асобная падзяка за "борщъ", мы нюхам адчулі, што ён будзе такі смачны і кінулі ганяцца праз 4 гадзіны, пайшоўшы есці (потым яшчэ троху пахадзілі да КВ). Каб усё было "па фану".
Выказваю спадзяванне, што вернецца сістэма адзнакі з чыпамі.
Дзякуй усім хто прыехаў, вынікі будуць хутчэй за усё заўтра.
Пасля мерапрыемства былі знойдзены:
1. Цёмныя пальчаткі
2. Компас
3. Падсумак на раму "Kellys"
Шчыры Дзякуй за гульню.
Мне асабіста не хапала анлайн вынікаў, вельмі цікава было б ведаць як там барацьба ў астатніх каманд. Сустракаць у самым куце мапы пешую каманду Віталя было хваляўніча, як гэта яны тут апынуліся і што ўжо ўзялі. За 4 гадзіны нашай гонкі батарэя размацавалася на 10 адсоткаў пры ўмыкнёным інтэрнэце. Можна было б пасьпець і ў інтэрнеце павісець і аб ўсіх бягучых выніках даведацца.
Вядома ж з чыпамі было б больш звычайна. Але тады большую частку фана забралі б пастаноўшчыкі дыстанцыі. Па мне, дык лепей вольныя ад працы з дыстанцыяй людзі на кухні сядзяць, чым з базамі па палях/лясах блукаюць.
Спасибо организаторам за рогейн!
Не поленились прочитать результаты всех команд - где ещё такой чести удостишься?
Склеили из знакомых карт в одно творение, да ещё и QR отметку опробовали в рогейном масштабе.
Спасибо за душевность)