Antosь
Автор
Цитата сообщения от жук отправленного 23 Дек, 2015 в 08:48

На смартфоне камера - это тоже отдельное приложение, которое, запускать не рекомендуется.
То есть нужно иметь один смартфон для QR а второй или фотоаппарат - для фоток?

Тест показал что если в процессе работы iO сфоткать - то запись не сбивается. Но что будет в полевых условиях - будем смотреть по обстоятельствам :)

Лепш за ўсё я думаю для фота мець дадатковую прыладу якую, тэлефон ці фоцік. Наконт таго, сбіваецца запіс ці не, магчыма гэта залежыць ад наладак і версіі аперацыйнай сістэмы. Лепш з аўсё пратэсціраваць дома розныя варыянты. Яшчэ раз нагадваю што мерапрыемства эксперыментальнае, так што магчымы недарэчнасці рознага кшталту.

Antosь
Автор
Цитата сообщения от seldon отправленного 23 Дек, 2015 в 17:31

Огласите место БЛ пожалуйста

Залежыць ад колькасці заяўленых удзельнікаў. Хутка інфармацыя па мерапрыемству будзе ўдакладнена.

Цитата сообщения от seldon отправленного 23 Дек, 2015 в 17:31

Огласите место БЛ пожалуйста

Уже пора бы, вчера регистрация закончилась, список участников определен.

Antosь
Автор

Усіх з надыходзячымі святамі!

Прапаную Вашай увазе актуальную інфармацыю па мерапрыемству: https://docs.google.com/document/d/10_atZ9dUlfrIxguOvwyFn8DovYmWlphGQQk7D0GLCMQ/edit?usp=sharing

Таксама ёсць канчатковы спіс заяўленых: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XOr9Akxsl2ljDxJ9dsWWbP3dxbJzDeMIb6YUQEgmF10/edit?usp=sharing

Усе рыхтуем добры настрой. Да сустрэчы!

А можно еще в последний вагон? Лишних карт не печатали?

Ищется напарник уже в зарегистрированную команду. Не мне, другу.

Antosь
Автор
Цитата сообщения от nord_drum отправленного 24 Дек, 2015 в 15:22

А можно еще в последний вагон? Лишних карт не печатали?

Прабачце, нажаль магчымасці больш няма.

Ааааа! Срочно ищу напарника!
Мой заболел.

Antosь
Автор

Увага, важная інфармацыя!

Бярыце калі ласка з сабой глыбокі посуд для гарачай ежы і кубачкі для гарбаты!!!

Благодарю за организацию!Кто делал борщ, тот Бог!
Про "агароджу": у Тарасово забрели на закрытую территорию и упёрлись в закрытые ворота, подошли 2 собаки и сторож - не хотели выпускать |-))

Вялікі дзякуй за мерапрыемства!!!

Нарэшце мінскія арыентыроўшчыкі зладзілі гонку працягам 6 гадзін і без матлянняў па адным і тым жа месцы.
Тое што трэба! Давайце яшчэ!

Асобная падзяка за "борщъ", мы нюхам адчулі, што ён будзе такі смачны і кінулі ганяцца праз 4 гадзіны, пайшоўшы есці (потым яшчэ троху пахадзілі да КВ). Каб усё было "па фану".

Выказваю спадзяванне, што вернецца сістэма адзнакі з чыпамі.

Antosь
Автор

Дзякуй усім хто прыехаў, вынікі будуць хутчэй за усё заўтра.

Пасля мерапрыемства былі знойдзены:
1. Цёмныя пальчаткі
2. Компас
3. Падсумак на раму "Kellys"

Шчыры Дзякуй за гульню.

Мне асабіста не хапала анлайн вынікаў, вельмі цікава было б ведаць як там барацьба ў астатніх каманд. Сустракаць у самым куце мапы пешую каманду Віталя было хваляўніча, як гэта яны тут апынуліся і што ўжо ўзялі. За 4 гадзіны нашай гонкі батарэя размацавалася на 10 адсоткаў пры ўмыкнёным інтэрнэце. Можна было б пасьпець і ў інтэрнеце павісець і аб ўсіх бягучых выніках даведацца.

Вядома ж з чыпамі было б больш звычайна. Але тады большую частку фана забралі б пастаноўшчыкі дыстанцыі. Па мне, дык лепей вольныя ад працы з дыстанцыяй людзі на кухні сядзяць, чым з базамі па палях/лясах блукаюць.

Спасибо организаторам за рогейн!
Не поленились прочитать результаты всех команд - где ещё такой чести удостишься?
Склеили из знакомых карт в одно творение, да ещё и QR отметку опробовали в рогейном масштабе.
Спасибо за душевность)